Idrætsefterskole med fodbold

Fodbold efterskole?

Elsker du at spille fodbold og vil du gerne tilbringe er år på efterskole?

Så er fodbold efterskole på Halstedhus lige noget for dig!.

 Idrætsefterskole: Sæt fodbold og kammeratskab i centrum

 Vil du have græs under fodboldstøvlerne og frisk luft med sjov fodboldtræning og kampe? Det kan du opnå her, da idrætsefterskole og fodbold bliver forenet på Halstedhus. Med linjefaget fodbold efterskole får du fyldt timerne på skemaet med fodbold. Du er i det hele taget selv med til at sammensætte dit skema, da vi tilbyder en lang række af valgfag. Du kan fx supplere din fodboldinteresse med at spille musik eller tage ud i naturen med valgfaget friluftsliv. På Halstedhus kan du tage 9. og 10. klasse, og på begge trin kan du vælge fodbold efterskole som dit linjefag.

Udvikl dig som fodbold-spiller på idrætsefterskole

Drømmer du om at blive en rigtig dygtig fodboldspiller? Eller synes du bare, det er sjovt at spille fodbold? På linjefaget fodbold efterskole er der rig mulighed for at spille fodbold og styrke sit spil, selvom man er på forskellige niveauer. Halstedhus har nogle meget dygtige fodboldtrænere, som udfordrer den enkelte fodboldspiller, så alle udvikler sig. Derudover vægters først og fremmest holdet og fællesskabet – helt i overensstemmelse med ånden på Halstedhus Efterskole. Fodbold er perfekt til at have det sjovt sammen med sine kammerater.

Spil fodbold på idrætsefterskole og vælg samtidig musik.

 

Selvom du elsker at spille fodbold, kan der sagtens være plads til andre interesser, som du også kan dyrke, mens du er på idrætsefterskole. Skolen har fx en lang række kreative valgfag, og hvis du er interesseret i musik, er her flere muligheder. Fx kan du spille i band for enten begyndere eller fortsætter. Du kan også vælge faget ’musik i dybden’, hvor du bl.a. lærer noder, og hvor vi fordyber os i sammenspil og sang, musikteori, musikledelse og meget mere. Skolen finder i fællesskab med eleverne på holdet ud af, hvilke dele der skal lægges mest vægt på.

 

Du kan få mere information og læse om alle fagene på Halstedhus på deres hjemmeside

Write a comment

Comments: 0